maç sonuçları

Vajdahunyadvár 2013 és egyéb hírek

December=Vajdahunyadvár, azaz a Magyar Késmíves Céh karácsonyi vására és bemutatója. Infók és további céhes hírek a kép után.

Kesportal: vajdahunyad2013 - indafoto.hu

Természetesen az idei kiállítás is ugyanott lesz, ahol tavaly: a román épület tanácstermében (azaz a hídon átmenve a kapu után rögtön balra). December 7-én, szombaton, 10-17 óráig, belépődíj idén sincs. A plakáton egyébként a Céh által közösen készített „vakvezető kutyás”, azaz a „jótékony bowie” látható.

A Magyar Késmíves Céh a minap, november 23-án tartotta az évi 2. közgyűlését. Ezzel kapcsolatos hír, hogy a vajdahunyadvári kiállítás megbeszélése után már a FeHoVán történő részvételt is megtárgyalták. A Nimród magazin főszerkesztője, Zoltán Attila és a Hungexpo segítségével a Céh ezúttal egy viszonylag nagy területen mutathatja meg munkáit, illetve műhelytikokba is enged majd bepillantást. A kiállítás alatt ugyanis folyamatos bemutatók is lesznek – persze a biztonsági előírásoknak megfelelően, ugyanis a helyszínen a szikráztatás sajnos nem megengedett. Másik, a mi számunkra is örvendetes hír, hogy a Céhbe való felvételét kérte Palcsesz Imre, azaz angelero. Ezt a tagság egyöntetűen meg is szavazta. Imre jövő év novemberében lehet teljes jogú céhtag, addig „próbaidős”. Gratulálunk, Imi!

3 hozzászólás


  1. 1 tibor

    Gratulálok, Imi! 🙂

  2. 2 Gabesz

    kár hogy munkanap a munkaszüneti napok áthelyezèseknek köszönhetöen. Jo vasarlast ,bámèszkodást a szerencseseknek!!!!!

  3. 3 tuske698

    Gratulálok Imre! Remélem el tudok menni a kiállitásra

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.