maç sonuçları

Makrai Tibor István 1957-2013

Szomorúan értesültünk arról, hogy elhunyt Makrai „Ales” Tibor. Cikkeivel, előadásaival, Túlélőiskolájával örökre beírta magát a magyar késtörténelembe, tudásával, lelkesedésével honi késbarátok egész generációjára volt komoly hatással. Nyugodj békében, Ales.

Kesportal: Makrai - indafoto.hu

54 hozzászólás


  1. 1 Gönczi Mária

    Néhány napja tudtam meg, hogy Tibi már nincs közöttünk. Mérhetetlenül megrendített a szomorú hír. Azóta sokat gondolok rá. Gyerekként is ismertem, és láttam, hogy milyen kiváló fiatalember, majd felnőtt férfi lett belőle. Mindig oda kellett figyelni rá, kicsi korában is meghatározó személyiség volt bármilyen közösségben. Okos volt, intelligens, magabiztos és ráadásul nagyon helyes is. Amikor elkerült Hajdúszoboszlóról hosszú ideig nem találkoztunk. Egyszer feltűnt a televízióban (már nem tudom milyen műsorban), és örömmel konstatáltam, hogy ezután többször is keresték a médiumok. Ahogy olvasom a kommenteket, igazolva látom azt, amit az elvesztése miatt érzek. Szerettük őt, sokunk emlékében megmarad.

  2. 2 KISNÉ NAGY ÉVA

    Én egy házban laktam vele hosszú évek óta, „nagyon jó barátom lett. megmutatta a „kincseit is ”
    sokat beszélgettünk, nagyon szerette a kis katonáit. Rengeteg könyve volt.

    Egy igazán jó ember volt, nagy kár érte

  3. 3 Végh Katalin

    Most olvastam ezt a megrendítő hírt. Nagyon régen, még a főiskola megkezdése előtt ismertem meg, sokszor voktunk egy társaságban, sok időt töltöttünk együtt. Később még néhányszor találkoztam vele, elmesélte mi történt az eltelt idő alatt, s kíváncsi volt az én életem alakulására is. Utoljára személyesen 2003-ban találkoztunk, s később még telefonon is beszámoltunk egymásnak ügyes-bajos dolgainkról. Ma meg akartam látgatni a facebook oldalát, s csak döbbenten néztem. Milyen fiatalon, 56 évesen hagyta itt szeretteit! Nagyon kedves, rendes embernek ismertem, aki tisztelte és szerette Édesapját, Édesanyját, gyermekeit és gyermekei édesanyját, igazán szerette hivatását. Tibi, nyugodj békében, utadon kísérjen a Carmina Burana, melyet annyira szerettél!

  4. 4 Bernát Krisztián

    Mély megrendüléssel értesültünk a Weboldalon, hogy Makrai Tibor István elhunyt. Részvétemet fejezem ki az egész családja részére. A Magyar Honvédségnek pótolhatatlan néhai hivatásos katona tisztje a hadak útjára lépett. Papp Endre BJKMF volt az egyik legjobb barátja, nem tudom mi van vele. Kérlek benneteket, hogy Papp Endre vegye fel velem a kapcsolatot. Tisztelettel: Bernát Krisztián és családja.

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.