maç sonuçları

Magyar bushcraft balta

Szabó András kovácsmester és a hazai dudva közismert alakja, Papica rendkívül sok munkát ölt bele, hogy elkészülhessen egy jól használható, az erdőtörvény által megszabott, túrára is legális keretek között hordható balta. A Bushcraft.co.hu-n nemrég videón is bemutatott eredmény mindenképpen értékes, ráadásul több okból is Késportálos vonatkozású. Érdemes pár percet rááldozni minden kés- és zöldbarátnak.

Bushcraft.co.hu – Magyar Bushcraft Közösség
Szabó András honlapja (elérhetőséggel együtt)

Köszönjük Andrásnak és Papicának a fejlesztést! 🙂
(A helyenként gyenge hangért elnézést.)

BlackWoOd

19 hozzászólás


 1. 1 Rémuszbácsi

  Jó kis bemutató videó lett, gratulálok! Köszönet a közreműködőknek.
  Mit is mondhatnék, volt már egy pár műve Andrásnak a kezemben,
  de ez az egyik legjobban sikerült baltája szerintem.
  Emelem kalapom a Mester előtt!

 2. 2 hegyespenge

  Erről csak az elismerés szavaival lehet szólni. Elismerés leginkább persze a készítőt illeti, de Papicát is, hogy meglátta benne a figyelemre méltót, és hogy ezt a figyelmet képes hitelesen, tartalmasan rá is irányítani erre a munkára. Hálás köszönet érte!

 3. 3 Megyer3

  Nekem is nagyon tetszik a videó. Már csak jó kis bőrtokot kellene hozzá készíteni.
  Gratulálok a balta és film készítőinek.

 4. 4 Katona Gábor

  Szuper.

 5. 5 Kalandor

  Hihetetlen kis bemutató!…:-) Szabályosan darálta a fatörzset!…:-)

 6. 6 csulak

  Nagyon pofas „kicsifesze”, gratulalok Andras!
  Szeretnem ha valaki egy teszt kereteben osszehasonlitana egy Roselli baltaval..de az biztos ,hogy mar gyujtok erre a baltara.
  Koszi a videjot !

 7. 7 Tanto

  Nekem csak egy bajom van ezzel.
  Szabó úr nem küld ajánlatot.
  De ez legyen a legnagyobb gondom az életben.

  Tanto

 8. 8 Karak03

  Én is nagy megelégedéssel használok egy hasonló Szabó baltát(meg 2 fokost is 🙂 Az enyém egy kicsit nagyobb, de csak jó tudok én is mondani róla. Azt szeretem benne a legjobban, hogy személyesen tudtam elmenni érte a Mesterhez és a Műhelyében vehettem át a baltámat.

 9. 9 Ponggi

  Szuper balta, kezemben is volt egy, és hogy Papica ilyen klassz videót készített, külön szuper dolog! Ha szükségem lesz hátizsákos baltára, tuti ilyent rendelek Andrástól. Örülök, hogy felkerült a portálra, megérdemli ezt a helyet!

 10. 10 Zixinus

  A weblapon miért nincsen ár? Ez egy kicsit idegesítő, hogy magyar mesterek nem mondják meg az áraikat (de láttam olyat ahol nem-magyarur viszont adnak).

  Értem hogy ez nem bolt, de valami megközelitőt csak lehet mondani. Például, ez most drágább lenne mint egy Gransfors? Vagy olcsóbb? Vagy megközelítő? Vagy most mi?

 11. 11 OImi

  Érdekes.Én felhívtam a mestert és egy percben megbeszéltünk mindent.Ár,határidő,stb.18 forintomba került és nem kellett idegeskednem!Nem bonyolult.

 12. 12 degu

  En sem csipem hogy nincs ar…de orulok mert ez egy olyan magyar termek amivel buszken villanthatok kulfoldon.

  A termek persze kituno, az arajanlat kicsit kesik…engem az is erdekelne,hogy hogyan hasit a fejsze. Erre is varom a mester valaszat mert a masik videoban „csak” vagdosnak vele.

 13. 13 degu

  No telon tenyleg minden siman megy le a kalappal 🙂 Akit erdekel valami hivja a mestert.

 14. 14 Tanto

  Hello
  Én arra gondoltam, hogy minek telefonáljak, ha valaki napközben dolgozik a műhelyben és nem hallja telefont …….kár, elsőre nem jött meg az infó és telefonálni kellett a megfelelő info érdekében.
  Akkor a web-oldalon kellene kiírni, hogy inkább/elsődlegesen a telefon legyen
  a fő információs eszköz…….

 15. 15 Katona Gábor

  Chrome blokkolja Szabó András oldalát.

 16. 16 Sonasz

  Nem csak a chrome!

 17. 17 Roni

  Igazság szerint a mester úrnak érdemes lenne egy igényes honlapot fenntartania. Gondolom őneki nem ez a szakterülete, szóval vki segíthetne neki.
  Mivel így könnyebb lenne rátalálni, többen is rendelnének. Arról nem is beszélve, hogy szerintem egy igényes honlap hatására külföldi vevői is akadnának, mert gyönyörűek a munkái.

 18. 18 mormogi

  Nem értem a fentebb nyilatkozókat. Emailen is, telefonon is egy napon belül elértem András urat. Napra pontosan készítette el.

 19. 19 Kecskés Ildikó

  Tisztelt Uram!

  Érdkelődni szeretnék, hogy az 500 grammos magyar Buschcraft balta milyen áron van és esetleg viszonteladóknak van e kedvezmény?

  Köszönettel Kecskés Ildikó
  Ziegner Jagd Vadászbolt
  9400 Sopron Vitnyédi u,. 3
  06-20-265-1701

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.