maç sonuçları

A japán kard magyarul – újra!

Igen, újra megjelenik Fazekas József japán kardokról írott könyve, amely – most nézem csak a korábbi bemutató cikkünket – 2009-ben jelent meg először, de sokan bizony azóta is keresik. A második kiadás ráadásul bővített képanyaggal rendelkezik. Ami a részleteket illeti, íme az adatok a honlapról: ára 7800 Ft + 600 Ft postaköltség lesz. Előrendelhető 2015. augusztus 6-ig, így kedvezményesen 7000 Ft + 600 Ft postaköltség lesz az ár. Előrendelés kizárólag az alábbi email-címen lehetséges: japankard@gmail.com. Előrendeléskor pontos címet és telefonszámot kell megadni, illetve jelezni, hogy kérünk-e dedikálást. A szállítás utánvétes csomagként, vagy csomagként banki utalással is lehetséges. A várható megjelenés (és postázás az előrendelőknek) szeptember eleje. A könyv oldalán ízelítőt is találsz.

7 hozzászólás


  1. 1 the cook

    Ennek igazán örülök! Köszönöm az tájékoztatást, és Józsefnek az újrakiadást.

  2. 2 Massoud

    Nekem volt szerencsém az az első kiadást személyesen (a Lurdyban) megvásárolni a Mestertől, amelyet kérésemre dedikált is.
    Igazán érdekes, hiánypótló darab, sajátos humor és önirónia jellemzi.
    A könyv második fele ( a nem szakmai tárgyú elmélkedések, idézetek)) nekem már egy kicsit sok volt, valószínűleg még nem jutottam el arra a szintre, hogy értékelni tudjam, de ettől függetlenül a szakmai rész igazán élvezetes, szemléletes módon megfogalmazott, tehát mindenképpen ajánlott vétel!

  3. 3 tuske698

    Nagyon orulok neki remélem most tudok egy konyvet venni belöle. Tuske698

  4. 4 FuTI007

    Akit érdekel a Japán kultúra és a katana, annak érdemes megrendelni!

  5. 5 Agirl

    Alig várom, hogy megvehessem! Nem elég, hogy érdekel a japán kultúra, de a szakdolgozatomhoz is szeretném felhasználni! 🙂

  6. 6 Juhász László

    Miért nem tudom megrendelni? Ha a megadott email címre / japankard@gmail.com. / elküldtem a ..megrendelést névvel,címmel.email címmel,telefon számmal Válaszra sem méltatnak. Pedig 4 email-t is küldtem.Juhász László Székesfehérvár.2017.06.30

  7. 7 edrose

    @Juhász László, el tudom képzelni, hogy az emailcím már nem él, vagy Fazekas József nem nézi rendszeresen. Keresd őt a honlapján ( http://www.pyraster.hu ) szereplő elérhetőségeken:
    7150 Bonyhád, Bartók Béla u. 9. email: pyrus@pyraster.hu Tel/fax: (0036)74 455 275

    😉

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.