anal porn
21sextury

A japán kard magyarul – újra!

Igen, újra megjelenik Fazekas József japán kardokról írott könyve, amely – most nézem csak a korábbi bemutató cikkünket – 2009-ben jelent meg először, de sokan bizony azóta is keresik. A második kiadás ráadásul bővített képanyaggal rendelkezik. Ami a részleteket illeti, íme az adatok a honlapról: ára 7800 Ft + 600 Ft postaköltség lesz. Előrendelhető 2015. augusztus 6-ig, így kedvezményesen 7000 Ft + 600 Ft postaköltség lesz az ár. Előrendelés kizárólag az alábbi email-címen lehetséges: japankard@gmail.com. Előrendeléskor pontos címet és telefonszámot kell megadni, illetve jelezni, hogy kérünk-e dedikálást. A szállítás utánvétes csomagként, vagy csomagként banki utalással is lehetséges. A várható megjelenés (és postázás az előrendelőknek) szeptember eleje. A könyv oldalán ízelítőt is találsz.

5 hozzászólás


 1. 1 the cook

  Ennek igazán örülök! Köszönöm az tájékoztatást, és Józsefnek az újrakiadást.

 2. 2 Massoud

  Nekem volt szerencsém az az első kiadást személyesen (a Lurdyban) megvásárolni a Mestertől, amelyet kérésemre dedikált is.
  Igazán érdekes, hiánypótló darab, sajátos humor és önirónia jellemzi.
  A könyv második fele ( a nem szakmai tárgyú elmélkedések, idézetek)) nekem már egy kicsit sok volt, valószínűleg még nem jutottam el arra a szintre, hogy értékelni tudjam, de ettől függetlenül a szakmai rész igazán élvezetes, szemléletes módon megfogalmazott, tehát mindenképpen ajánlott vétel!

 3. 3 tuske698

  Nagyon orulok neki remélem most tudok egy konyvet venni belöle. Tuske698

 4. 4 FuTI007

  Akit érdekel a Japán kultúra és a katana, annak érdemes megrendelni!

 5. 5 Agirl

  Alig várom, hogy megvehessem! Nem elég, hogy érdekel a japán kultúra, de a szakdolgozatomhoz is szeretném felhasználni! :)

Hozzászólok