maç sonuçları

Lurdy, XII.

Nem, a címben a XII. nem a kerületet jelöli (merthogy az a kilencedik), hanem a Nemzetközi Késkiállítás és Vásár idei, 2015-ös kiadásának a sorszámára utal. Bizony, bizony: már a tizenkettedik.

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

A kiállítók idén:
Berényi Sándor, Bernharndt Pieber, Császi Zoltán, Dhan Olbricht, Drinóczi György, Fazekas Gábor, Fazekas József, Hans Weinmüller, ifj. Nagy István, Jakab Imre, Jeneses József, Juhász József, Kertész Attila, Kocsis Ferenc, Kovács Miklós, Lovász Gyula, Madaras János, Misányi László, Nagy Csaba, Németh László, Palcsesz Imre, Pap Mihály, Porpáczy Zsolt, Rabi Tamás, Sándor Gábor, Szabados Károly, Szabó András, Szálkai Róbert, Szántó Szabolcs, Tóth Árpád, Vaclav Špiczak, Vojkó Csaba.

Az előző évekhez képest szinte csak a dátum változik: idén szeptember 26-27, nyitva szokás szerint szombaton 10-18.00, vasárnap 10-16.00 óráig, a belépő még mindig 500 Ft, 14 év alatt pedig még mindig ingyenes.

(A helyszín térképen).

A kiállításon kapható lesz A japán kard magyarul c. könyv új kiadása is, amely az elsőhöz képest már bővített képanyaggal rendelkezik. Aki szeretné, a szerzővel (Fazekas József, Pyraster) is dedikáltathatja majd. Íme némi ízelítő az új, igencsak látványos képekből.

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

Kesportal: Lurdy 2014 - indafoto.hu

Rózsa Edvárd

4 hozzászólás


  1. 1 tuske698

    Valoszinuleg az iden nem tudok menni.Emiatt Kelapu veszi at a nekem a küldenemenyeimet EN AZT KIVANOM EREZZE MINDENKI SZUPER JOL MAGAT tuske698

  2. 2 B.Tibor

    T. szervezők.
    Érdeklődöm, hogy a Nemzetközi késkiállítás és vásáron profi (japán) szakácskéseket is lehet vásárolni, vagy inkább gyűjtői darabok lesznek láthatóak?
    Köszönöm Tibor

  3. 3 poe

    Kedves Tibor!

    A KP nem szervezője az eseménynek, csak tudósít róla, illetve a tagságból aki tud, természetesen kilátogat a rendezvényre. 🙂
    Lesznek eladó kések, a kiállító mesterek közül többen készítenek (profi) konyhakéseket, van aki japán stílusút is. Hogy lesz-e megvásárolható darab, azt csak a helyszínen tudod meg. De ha vásárolni szeretnél, akkor érdemes szombat délelőtt kilátogatnod, vasárnapra már eléggé megszokott csappanni a készlet. 🙂

    Üdv,
    poe

  4. 4 kelapu

    Egy kedves régi barátom is érdeklődne egy magyar mester által készített katana után. Remélem sikeres lesz a látogatása.

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.