maç sonuçları

Késdobálás by Papica

Késdobálási alapok Papica szerint. Használati utasítás: aki akar, tanulhat belőle, aki akarja, csak mozizik egyet, aki pedig nagyon tud már kést dobálni, az majd vagy egyetért, vagy vitatkozni fog. Két dolog azonban biztos. Az egyik, hogy amióta Papica beleszerelmesedett a Fällkniven A1-be, egyre inkább érezni rajta a knifebugot. A másik, hogy… nagyon bírja pörgetni a kezében!

9 hozzászólás


  1. 1 Somi

    Ez is klassz lett, mint a többi videód! Grat! 😉

  2. 2 rozsdás

    Köszönjük!

    Lehet kérni, hogy a következő a késpörgetésről szóljon?
    😉

    RB

  3. 3 AMA

    A te kezedet még maga a nagy RAHAN is megirigyelné. Szerintem egy darab lábszárcsont is fegyverré változik a kezeid közt, nem hogy az A1-es. Számomra a kés dobásnak egy másik célja is volt. Amíg repül a „vas” a levegőben addig én, egészen közel tudok kerülni a támadómhoz. Hiszen nem rám, hanem a repülő tárgyra figyel. Ja,és cél a láb. Sérül a végtag,és a támadó egója. A mai világban hasznos dolog lehet az ilyen ismeretek elsajátítása. Ismét hoztad a formád. Gratulálok.

  4. 4 edrose

    Hát nem tudom, AMA, én szeretek kést dobálni, de afféle ügyességi sportként, kikapcsolódásként tekintek rá. Mondjuk a késben általában sem a fegyvert látom, de ez legyen az én bajom. Az viszont elég általánosan elfogadott nézet, hogy valós harci-küzdelmi-önvédelmi stb. körülmények között a késedet (el)dobálni az egyik legrosszabb ötlet, ami eszedbe juthat. Legalábbis, ha nem épp a Mission Impossible VIII. főszereplője vagy…
    Egyébként szerintem Papica sem azért készítette ez a kis videót, mert „a mai világban hasznos dolog lehet az ilyen ismeretek elsajátítása”.

  5. 5 AMA

    Az én életem inkább (főleg gyerek koromban) a Macskajaj nulladik részére hasonlított. A sebváltó gombba csavart hilti szögtől kezdve, a szájüregben elrejtett pengén keresztül, a szöges ostorig, mindennel találkoztam. Büszke vagyok rá, hogy soha nem a futást választottam. Aki pedig eldobja a kését valós harci körülmények közt az tényleg balga ember. Hacsak nem rendelkezik még, néhány éllel rendelkező eszközzel. Egy késes embernél mindig van egy második, sőt…kés is. Legközelebb magamban tartom, a véleményem, és csak rövid dicsérő bejegyzéseket fogok írni. Mert nagyon kedvelem ezt a portált, és a társaságot. Papica a kedvencem a csapatból. Főleg amióta láttam is dolgozni Komáromban. Nem hagyja ,hogy „lógásra” vetemedjen az oldalán (bár jobbára a kezében ) lévő kése. De csípom tüskét is. Manapság már én is csak hobbyként tekintek a késeimre és nem önvédelmi eszközként.

    Továbbra is maradok tisztelettel, minden késbarát felé, AMA.

  6. 6 tanto

    AMA
    Kár, hogy megtartod magadnak ezentúl a véleményed, mert nekem tetszett.
    Természetesen én sem dobnám el az utolsó kést, ami nálam van……. de azért készség szinten nem olyan rossz dolog az.

    Sok a dícsérő szó.
    Én nem csak dícsértem, de azt privátban tettem.
    Kár, hogy csak nekem volt nem csak dícsérő véleményem.
    Valószínű azért, mert nem értek hozzá.
    Na nem baj, nem ez az első eset.
    Vagy más nme nézte végig részleetsen ?

    Tanto

  7. 7 edrose

    Tanto, kár, hogy te is megtartod magadnak (azaz Papicával négyszemközt) a véleményed… Ugyanis így azokat, akik csak dicsérnek, mert nem értenek hozzá annyira, hogy kritizáljanak, megfosztod a tanulás, az okulás lehetőségétől… 😉
    Amúgy minimum egy opciót kihagytál a felsorolásból, de szerintem a szerénységed nem merte veled leíratni… 🙂

  8. 8 szomi

    Van ám késdobálás topic a fórumban. 😉 Ott lehetne bővebben eszmét cserélni. Én is privátban mondtam el a megjegyzéseimet Papicának (ezek nem annyira kritikák inkább kommentek), de sajnos most nincs időm leírni őket.

  9. 9 bicsakbarát

    Nekem tetszett a vidi! Minden téren! Üdvözlet minden késbarátnak!!!

Hozzászólok

Hozzászóláshoz be kell lépned.